Vårt team

Mitt namn är Lars och sedan 1991 driver jag Hårporten. I mitt yrke som frisör tycker jag allt är inspirerande, då jag får utlopp för mitt estetiska sinne. Mitt mål är att vara en kreativ förebild för såväl anställda som kunder.

LARS LENNARTSSON

Emelie heter jag och arbetar på Hårporten sedan 2016. Jag är en positiv, glad och kreativ frisör som älskar mitt yrke. Snygga klippningar och färgningar på både män och kvinnor är något som ligger mig varmt om hjärtat.

EMELIE FRIBERG

Oliver heter jag och arbetar som barberare på Hårporten. Jag är lugn som person och får kunden att slappna av , snygga linjer i skägget är en självklarhet eller varför inte en klassisk rakning.

OLIVER LENNARTSSON

Mitt namn är Cecilia och arbetar som färdigutbildad frisör sedan 2013. Jag tycker om att göra snygga klippningar och färgningar och att ta fram det vackra hos varje kund. Snygga herrklippningar och skägg ligger mig lite extra varmt om hjärtat.Sedan 2016 arbetar jag även som diplomerad nagelterapeut och barberare

CECILIA HEDBERG

Jag heter Linn och är nu tillbaka på Hårporten, med ny energi och kreativitet efter en tid utomlands. Jag jobbar med alla typer av hår och gör gärna stora förändringar. Jag är även utbildad barberare.

Välkomna!

LINN ÖGREN

Jag heter Linnèa och sedan 2010 arbetar jag på Hårporten som frisör. Färgningar och nyanseringar av alla slag inspirerar mig. Styling, makeup, hårbottenmassage och herrklippningar är annat som jag älskar att hålla på med.

LINNÉA GUSTAFSSON

Jag heter Louise och är utbildad frisör och barberare. Jag arbetar mycket med slingor, färg, makeup och extentions. Jag älskar att klippa skägg, raka snygga linjer och ta fram det maskulina hos män.

LOUISE NILSON

Jessica heter jag och har sedan många år arbetat som etablerad frisör. På Hårporten sedan 2008 där jag jobbar med allt inom hårvård och makeup. Sedan januari 2013 är jag även diplomerad nagelterapeut.

JESSICA MELBY

Isabelle heter jag och är det senaste tillskottet på Hårporten.  Jag tycker om det mesta inom mitt yrke och är en positiv glad frisör som ser till att du som kund trivs här hos oss.

ISABELLE MELBY

Telefon: 0340 - 67 65 55

E-post: info@harporten.se

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se