top of page
Marble Surface

Vårt team

LARS LENNARTSSON

Mitt namn är Lars och sedan 1991 driver jag Hårporten. I mitt yrke som frisör tycker jag allt är inspirerande, då jag får utlopp för mitt estetiska sinne. Mitt mål är att vara en kreativ förebild för såväl anställda som kunder.

EMELIE FRIBERG

Emelie heter jag och arbetar på Hårporten sedan 2016. Jag är en positiv, glad och kreativ frisör som älskar mitt yrke. Snygga klippningar och färgningar på både män och kvinnor är något som ligger mig varmt om hjärtat.

IMG_1407.jpeg

LINN ÖGREN

Jag heter Linn och är nu tillbaka på Hårporten, med ny energi och kreativitet efter en tid utomlands. Jag jobbar med alla typer av hår och gör gärna stora förändringar. Jag är även utbildad barberare.

Välkomna!

Linn är för närvarande föräldraledig

LINNÉA GUSTAFSSON

Jag heter Linnèa och sedan 2010 arbetar jag på Hårporten som frisör. Färgningar och nyanseringar av alla slag inspirerar mig. Styling, makeup, hårbottenmassage och herrklippningar är annat som jag älskar att hålla på med.

Linnéa är för närvarande föräldraledig

cissi.jpg

CECILIA HEDBERG

Mitt namn är Cecilia och arbetar som färdigutbildad frisör sedan 2013. Jag tycker om att göra snygga klippningar och färgningar och att ta fram det vackra hos varje kund. Snygga herrklippningar och skägg ligger mig lite extra varmt om hjärtat.Sedan 2016 arbetar jag även som diplomerad nagelterapeut och barberare

Cecilia är för närvarande föräldraledig

bottom of page